Τρίτη, 07 Ιουλίου 2015 09:23

Μαθήματα τεχνικών τσίρκου

Ξεκίνησε το Cicus Dayz!

Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης και η σχολή εναλλακτικού αθλητισμού Circus Dayz προσκαλούν όλα τα παιδιά της Σαντορίνης να ενταχθούν στην καινούργια τσιρκο-οικογένειά μας.
Καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή (16:00 - 18:00) από τις 6 Ιουλίου 2015 έως τις 23 Αυγούστου 2015 θα διεξάγεται στο Κλειστό Γυμναστήριο το καλοκαιρινό camp εκμάθησης για ενήλικες και παιδιά που αφορά τη γνωριμία με τις τεχνικές του τσίρκου όπως παιχνίδια δεξιότητας, ισορροπία, ακροβασία και σεμινάρια στα ακροβατικά πανιά, την ακροβατική κούνια, τον ακροβατικό κρίκο και χορό.
Επίσης, με αυτό τον τρόπο τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν νέους φίλους, να γυμναστούν, να μάθουν νέες δεξιότητες, και φυσικά ν' αποκτήσουν αυτοπεποίθηση.    
Μάλιστα, με την ολοκλήρωση των μαθημάτων θα ακολουθήσει εορταστικό τριήμερο με παραστάσεις και σεμινάρια από το Athens Circus Festival.
Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κο Βαζαίο Κωνσταντίνο στο τηλέφωνο 6977745170, στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο Facebook (www.facebook.com/circusdayz).


Με τιμή,

Ο Πρόεδρος

Τζούρος Ελευθέριος

 

Agenda - Fast view

Κανένα γεγονός

Copyright © 2014. All Rights Reserved.


Designed and Developed by Web Trust