Δευτέρα, 02 Μαρτίου 2015 17:16

Εξετάσεις ζωνών για την Α.Ε.Σ. Ταεκβοντό

Το Σάββατο 20/2/2015 πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι εξετάσεις ζωνών της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης στο ΔΑΠΠΟΣ.

Με την παρουσία του,τίμησε την εκδήλωση ο κ. Νικος Παπαδέας,μόνιμος συνεργάτης του συλλόγου,(προπονητής της Εθνικής ομάδας).
Μαζι με την προπονήτρια μας κ Τσουκνίδου Μαρία,αποτέλεσαν την εξεταστική επιτροπή.
Ο κ.Παπαδέας για άλλη μια φορά εξέφρασε την ικανοποίηση του για το επίπεδο των αθλητών και την πολύ καλη δουλειά που γίνεται απο το σύλλογο και την προπονήτρια.
Στο πλαίσιο των εξετάσεων πραγματοποιήθηκε και η κοπή της πίτας όπου και βραβεύτηκαν οπως κάθε χρονιά οι αθλητές που διακρίθηκαν σε επίσημους αγώνες της Ελληνικης Ομοσπονδίας Ταε Κβον Ντο:
*Χαμπέου Κωνσταντίνα για το ΧΡΥΣΟ μετάλλιο στο Πανελλήνιο Κύπελλο στην Αθήνα και το ΑΣΗΜΕΝΙΟ μετάλλιο στο διασυλλογικό πρωτάθλημα στην Χαλκίδα.
*Μιχαηλίδου Μπαρακατ Αμαρρυλίς για το ΧΑΛΚΙΝΟ μετάλλιο στο Πανελλήνιο Κύπελλο στην Αθήνα.
*Φουστέρη Χριστιάννα για το ΧΑΛΚΙΝΟ μετάλλιο στο Πανελλήνιο Κύπελλο στην Αθήνα (να σημειώσουμε οτι η αθλήτρια ανηκει στον Α.Σ kyung Hee ,προπονείται όμως στον σύλλογο μας.
*Ζήκας Γιώργος για το ΧΡΥΣΟ μετάλλιο στο διασυλλογικό πρωτάθλημα στην Χαλκίδα και την επιλογή του απο την ΕΤΑΝΕ (Ενωση ΤΚD Νοτίου Ελλάδος)να μπει στην επίλεκτη ομάδα της,που θα εκπροσωπησει την χωρα μας στο 5rd ανοιχτό Διεθνές πρωτάθλημα στην Βουλγαρία τον Απρίλιο 2015.

Διαμαντόπουλος Γιάννης
Γενικός Γραμματέας ΠΓΣ Σαντορίνης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Δελτίο Τύπου Λεόντων Επιτυχία για Τσουκνίδου »

Agenda - Fast view

Κανένα γεγονός

Copyright © 2014. All Rights Reserved.


Designed and Developed by Web Trust