Αναστολή λειτουργίας του thirasport.gr

Αναστολή λειτουργίας του thirasport.gr

Άρθρα Απόψεις

By thirasport.gr

Το thirasport.gr διακόπτει την λειτουργία του.

Διάβασε το...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2013 JoomlaWorks Ltd.

Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2015 08:29

Ανακοίνωση της ΕΔ/ΕΠΣΚ

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΔ/ΕΠΣΚ.

Η ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΚΥΚΛΑΔΙΤΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ κ. ΛΑΜΠΡΟ ΜΕΝΔΡΙΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ

Η ΕΔ/ ΕΠΣ Κυκλάδων εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους διαιτητές-βοηθούς διαιτητές και παρατηρητές που αξιολογήθηκαν στους πίνακες  εθνικών πρωταθλημάτων μετά τις πρόσφατες κρίσεις της ΚΕΔ/ΕΠΟ και συγκεκριμένα στους:1. Αρμακόλα Ισίδωρο (βοηθό διαιτητή Β΄ Εθνικής κατηγορίας)
2. Ζαράνη Ιωάννη (διαιτητή Γ΄ Εθνικής κατηγορίας)
3. Μουτάφη Αντώνιο (βοηθό διαιτητή Γ΄ Εθνικής κατηγορίας)
4. Νομικό Νικόλαο (βοηθό διαιτητή Γ΄ Εθνικής κατηγορίας)
5. Σουλτάνη Απόστολο (παρατηρητή Γ΄ Εθνικής κατηγορίας)

Η ΕΔ/ΕΠΣ Κυκλάδων μέσα από την οργάνωση και τη σκληρή δουλειά πιστεύει ότι τα επόμενα χρόνια θα έχει ακόμα περισσότερους διαιτητές και  σε μεγαλύτερες κατηγορίες.
Επίσης, η ΕΔ/ΕΠΣ Κυκλάδων ευχαριστεί θερμά τον Κο Λάμπρο Μενδρινό για την πολύτιμη και πολύπλευρη προσφορά του επί 15 χρόνια στην επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣΚ και την ουσιαστική συμβολή του στην επιτυχία και αξιολόγηση όλων των ανωτέρω διαιτητών.
Μετά την εφαρμογή του άρθρου 26 του κανονισμού διαιτησίας και την εξαίρεση των κ.κ. Λάμπρου Μενδρινού και Νικολάου Δεσύπρη απο τους πίνακες διαιτητών, λόγω υπέρβασης του ορίου ηλικίας, αισθανόμαστε την υποχρέωση να τους ευχαριστήσουμε για την πολυετή προσφορά τους στο χώρο της διαιτησίας και την συμβολή τους στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο.

Τέλος τους καλούμε να συνεχίσουν την προσφορά τους απο οποιαδήποτε θέση ή ρόλο επιθυμούν, η συνεργασία τους μαζί μας θα είναι πολύτιμη.


Για την ΕΔ/ΕΠΣΚ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ε. ΦΟΥΤΑΚΟΓΛΟΥ

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2015 08:58

  

Agenda - Fast view

Κανένα γεγονός

Πολεμικές Τέχνες

Στοίχημα

Copyright © 2014. All Rights Reserved.


Designed and Developed by Web Trust