Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2015 09:30

Στις 17/8 η προετοιμασία, στη κυκλοφορία τα διαρκείας

Ανακοίνωση για τα διαρκείας εξέδωσε ο Πανθηραϊκός.

Η ανακοίνωση:

Ο Πανθηραϊκός Α.Ο στις 17 Αυγούστου ξεκινά την αγωνιστική του προετοιμασία για την ποδοσφαιρική περίοδο 2015-2016. Ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, η ομάδα κατάφερε να διατηρήσει στο δυναμικό της το βασικό της κορμό, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκαν αρκετές σημαντικές και ταυτόχρονα ουσιαστικές μεταγραφικές προσθήκες.

Όλα τα παραπάνω έγιναν στα πλαίσια της προσπάθειας που καταβάλει ο Πανθηραϊκός για να πετύχει τους αγωνιστικούς του στόχους. H προσπάθεια αυτή ωστόσο, δεν μπορεί να έχει αποτέλεσμα χωρίς τη στήριξη του φίλαθλου κόσμου, ο οποίος έχει εκφράσει έμπρακτα την αγάπη και τη συμπαράστασή του στον Πανθηραϊκό, πολλές φορές στο παρελθόν.

Καλούμε λοιπόν τους φίλους του Πανθηραϊκού, καθώς και όλο το θηραϊκό λαό, να αποτελέσουν για μια ακόμη χρονιά το 12ο παίκτη της ομάδας μας, αγοράζοντας τις νέες προνομιακές κάρτες διαρκείας, που θα κυκλοφορήσουν στο προσεχές διάστημα.

Εξέχουσας σημασίας είναι και η συνεισφορά των επιχειρηματιών του νησιού μας, που συμβάλλουν καθοριστικά στην προσπάθεια της ομάδας μας με τις χορηγίες που παρέχουν.

Ελάτε λοιπόν να απολαύσουμε  την αγωνιστική περίοδο 2015-2016, να ζήσουμε στιγμές χαράς στο Νέο Δημοτικό Γήπεδο Πανθηραϊκού και στο τέλος της χρονιάς, να πανηγυρίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την άνοδο της ομάδας  μας στην Γ' Εθνική Κατηγορία.

Όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν κάρτες διαρκείας ή να ενισχύσουν το σωματείο μας μέσω χορηγιών, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο της ομάδας, κ. Σαρρή Χάρη, στο τηλέφωνο 6972051093.

Ο Υπεύθυνος Τύπου

Παγώνης Νικόλαος

Agenda - Fast view

Κανένα γεγονός

Copyright © 2014. All Rights Reserved.


Designed and Developed by Web Trust