Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2015 13:44

Συνεχίζει την ενίσχυση

Συνέχεια στις μεταγραφικές κινήσεις του Πανθηραϊκού.

 

Οι ''μπλε'' ανακοίνωσαν την απόκτηση του τερματοφύλακα Γ. Καλαμάτα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζουν και ακόμη μια μεταγραφή στην ίδια θέση την ώρα που πέντε παίχτες από την ομάδα Νέων θα ξεκινήσουν να προπονούνται με την 1η ομάδα με σκοπό την ομαλή ένταξη τους σε αυτή στο προσεχές μέλλον.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις έχουν ως εξής:

''Ο Πανθηραϊκός Α.Ο ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Καλαμάτα Γιώργο, ο οποίος μάλιστα κατάγεται από το νησί της Σαντορίνης και από την ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο θα αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας μας.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας αγωνίζεται στη θέση του Τερματοφύλακα και την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με επιτυχία στην Ένωση Βοτανικού.
Καλωσορίζουμε το Γιώργο στην οικογένεια του Πανθηραϊκού και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία''.

''Έπειτα από συνεννόηση του προπονητή της ομάδας μας κ. Κωνσταντόπουλου Αλέξανδρου, του προπονητή της ομάδας Νέων κ. Κρεμμύδα Δημήτρη και του υπεύθυνου της ομάδας Νέων κ. Ξαγοράρη Άκη, οι νεαροί αθλητές του Πανθηραϊκού Σορώτος Αρτέμης, Σιγάλας Γιάννης, Ζάνι Γιώργος, Δρόσος Ανδρέας και Βότσης Κώστας, θα ενσωματωθούν στην ανδρική ομάδα και θα ακολουθήσουν την προετοιμασία για την ποδοσφαιρική περίοδο 2015-2016.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανθηραϊκού καλωσορίζει τους νεαρούς μας ποδοσφαιριστές στην ανδρική ομάδα και τους εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία''.

 

Agenda - Fast view

Κανένα γεγονός

Copyright © 2014. All Rights Reserved.


Designed and Developed by Web Trust