Κυριακή, 15 Μαρτίου 2015 18:28

Χορεύοντας στη βροχή!

Χόρεψε στη βροχή ο Καρτεράδος κάνοντας το πρώτο βήμα παραμονής.

Οι ''κόκκινοι'' στον αγώνα που έγινε την Παρασκευή 13/3/15 στο ΔΓ Καμαρίου με την... συνοδεία δυνατής βροχής επικράτησε με το ευρύ 6-1 του ΠΑΣ Νάξου με τον Νίκο Μπινιέρη να πετυχαίνει χατ τρικ κάνοντας αρχή στο 10' (1-0).


Ο Τζούρος στο 12', ο Σελιστάι στο 22', πάλι ο Μπινιέρης στο 32' και ο Νομικός στο 44' έγραψαν το 5-0 που ήταν και το σκορ του 1ου ημιχρόνου πετυχαίνοντας γκολ σπάνιας ομορφιάς που δυστυχώς λόγω της βροχής δεν κατέστει δυνατό να μαγνητοσκοπηθούν μιας και ως γνωστόν δεν υπάρχει μέρος που να μπορεί να σταθεί η κάμερα σε περίπτωση βροχής στο ΔΓ Καμαρίου.


Για τον ΠΑΣ Νάξου ο Ζάκο μείωσε σε 5-1 στο 68' και στο 75' ο Μπινιέρης πετυχαίνοντας το τρίτο προσωπικό του τέρμα έκανε το τελικό 6-1.

Θυμίζουμε ότι η 3η ομάδα του ομίλου ΑΜΣ Φιλωτίου είχε ρεπό, ενώ την επόμενη εβδομάδα το πρόγραμμα έχει τον αγώνα ΑΜΣ Φιλωτίου – Καρτεράδος.


Συνθέσεις:

Καρτεράδος (Τζούρος): Κουρδελάκης, Βαρμάζης, Ττούλης (46' Αγκαράι), Χοχάι, Νομικός Γ., Νομικός Α. (46' Ξαγοράρης), Μπινιέρης, Ζερβάκης, Τζούρος, Σελιστάι, Βαζαίος (75' Γεωργιάδης)

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Χύκα, Μανιός, Μελανίτης, Πιτταράς, Μοσχονάς, Καρούσης, Ζάκο, Παπαδόπουλος, ματάκιας, Κουφόπουλος, Σκιαδάς (78' Μπιλάς)

 

Agenda - Fast view

Κανένα γεγονός

Copyright © 2014. All Rights Reserved.


Designed and Developed by Web Trust