Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2015 08:41

Santo Youth Contest, ένα επιτυχημένο camp με θέα την… Καλντέρα!

Το infobasket.gr για το Santo Youth Contest!

To infobasket.gr αναφέρεται με άρθρο του στο επικείμενο 2ο Santo Youth Contest.

To άρθρο:

Η Σαντορίνη και γενικά οι Κυκλάδες διψούν για αθλητισμό και για μπάσκετ. Κόντρα στις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν με τις δύσκολες, αλλά και συνάμα ιδιαιτέρως δαπανηρές μετακινήσεις φροντίζουν να βάζουν καθημερινά το δικό τους λιθαράκι στην ανάπτυξη του μπάσκετ, όπως θα κάνουν κι αυτό το καλοκαίρι με το 2ο Santo Youth Contest. Το επιτυχημένο μπασκετικό camp επιστρέφει!

Με την συνεργασία της Anne Marie Litt (αντιπροέδρος της ιταλικής συνομοσπονδίας αθλητισμού – CIDS) και της Α.Ε. Σαντορίνης, το Santo Youth Contest θα φιλοξενηθεί για μια ακόμη χρονιά στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ στο διάστημα 26 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου.

Το Santo Youth Contest είναι ένα τουρνουά όπου αθλητές κάτω των 17 ετών θα παίξουν μπάσκετ, θα προπονηθούν μεταξύ τους, ενώ παράλληλα θα ακολουθήσουν εκπαιδευτικές δραστηριότητες και σεμινάρια σχετικά με την καταπολέμηση του στοιχήματος/στησίματος αγώνων, την υγιεινή διατροφή, τις πρώτες βοήθειες, τη βία και το ρατσισμό.

Σκοπός του τουρνουά είναι να δοθούν στους νέους ειδικά μαθήματα για καλή αγωγή στον αθλητισμό έτσι ώστε να καλλιεργηθεί το αίσθημα της ευγενούς άμιλλας ανάμεσα στους νέους αθλητές έξω από οποιουδήποτε ανταγωνιστικού τύπου ιδανικά, και να γίνει προσπάθεια για την ένταξη παιδιών που προέρχονται από διαφορετικές χώρες, πολιτισμούς, νοοτροπίες στην κουλτούρα που πρεσβεύει το ευ αγωνίζεσθε του κλασσικού Ελληνικού ιδεώδους.
Θα πραγματοποιηθούν αγώνες μεταξύ των συλλόγων και θα πραγματοποιηθεί αγώνας all star game μαζί με διαγωνισμό τρίποντων.

Agenda - Fast view

Κανένα γεγονός

Copyright © 2014. All Rights Reserved.


Designed and Developed by Web Trust