Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2015 13:35

Ανακοίνωση Α.Ε.Σ. για το Santo Youth Contest

Ανακοίνωση εξέδωσε η Α.Ε.Σ. για το Santo Youth Contest.

 

Η ανακοίνωση:

Για 2η συνεχόμενη χρονιά στο νησί μας πραγματοποιήθηκε το SantoYouth Contest με τη συμμετοχή τριών ομάδων μπάσκετ.

Οι μικροί αθλητές από την Ελλάδα και την Ιταλία είχαν την ευκαιρία να παίξουν, να διασκεδάσουν, να γνωρίσουν το νησί και να παρακολουθήσουν σημαντικούς ανθρώπους του αθλητισμού να τους μιλούν για θέματα όπως το dopping, τον αθλητισμό με κινητικά προβλήματα κ.α.
Συγκεκριμένα ο πρώην αθλητής του βόλεϊ κος Βασίλης Μινούδης μίλησε για την παράλληλη καριέρα, τον παράνομο στοιχηματισμό και το Match fixing, ο εν ενεργεία πρωταθλητής στο μπάσκετ με καροτσάκι κος Sofyane Mehiaoui αναφέρθηκε στον αθλητισμό και στα κινητικά προβλήματα, ενώ μαθήματα πρώτων βοηθειών πραγματοποίησε το Ε.Κ.Α.Β.
minoudisspeech
Το δεύτερο Santo youth Contest, το οποίο συνδιοργάνωσαν η Αθλητική Ένωση Σαντορίνης και η αντιπρόεδρος της Ιταλικής συνομοσπονδίας αθλητών (CIDS) κα Anne Marie Litt και ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ φιλοξένησε περίπου 40 αθλητές της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης, του Α.Ο Πάρου και της ιταλικής Firenze ηλικίας κάτω των 17 ετών οι οποίοι πήραν μέρος στο camp, παίζοντας μπάσκετ και παρακολουθώντας σεμινάρια, αλλά κυρίως καλλιεργήθηκε μεταξύ τους παρά τις διαφορές της γλώσσας, της καταγωγής ή της νοοτροπίας το αίσθημα της ευγενούς άμιλλας και της συνεργασίας που ήταν και ο κύριος στόχος της διοργάνωσης.
santoyouthomades
Το camp είχε και δράση με το αγωνιστικό κομμάτι να κερδίζει τις εντυπώσεις! Η Firenze ήταν νικήτρια και στα δύο ματς απέναντι στον Α.Ο Πάρου (56-43) και την Α.Ε.Σ (79-54), ενώ στην… εγχώρια μάχη τη νίκη πήρε ο Α.Ο Πάρου (73-49).
Την τελευταία μέρα διεξήχθει και το All Star Game, στην ανάπαυλα του οποίου διεξήχθη και διαγωνισμός τρίποντων όπου νικητής αναδείχθηκε για δεύτερη χρονιά ο Αδάμ Μπαλιάκας.
Η Α.Ε.Σ. νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους προσέφεραν για μια ακόμη χρονιά με οποιοδήποτε τρόπο και βοήθησαν στη πραγματοποίηση ενός τόσο σημαντικού camp που τείνει να γίνει θεσμός!

Agenda - Fast view

Κανένα γεγονός

Copyright © 2014. All Rights Reserved.


Designed and Developed by Web Trust