Κυριακή, 08 Μαρτίου 2015 00:31

Η νίκη στα Φανάρια

Τα Φανάρια επικράτησαν της Α.Ε.Σ. και έκαναν μεγάλο βήμα για την πρόκριση τους στο φετινό F4.

Το παιχνίδι ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι από την αρχή μέχρι το τέλος με το προβάδισμα να αλλάζει αρκετές φορές χέρια.
Νευρικό όπως αναμενόταν το παιχνίδι στο ξεκίνημα του με την Α.Ε.Σ να παίρνει το προβάδισμα με 0-2 και τα Φανάρια να φτάνουν και να παίρνουν προβάδισμα με το ''γκολ φάουλ'' του Καραγιάννη (8-4) στα μέσα περίπου της περιόδου.
Χαρακτηριστικό του παιχνιδιού είναι ο μη καλός ρυθμός και από τις δύο ομάδες στο ξεκίνημα μιας και έχουν να δώσουν επίσημο παιχνίδι περίπου τρεις μήνες με την Α.Ε.Σ. να μην... χαλάει τις συνήθειες της και να χάνει αρκετά εύκολα σουτ.
Το δεύτερο φάουλ του playmaker των Φαναρίων στέλνει την Α.Ε.Σ. στις βολές η οποία ψάχνει λύσεις στο να σταματήσει τον Καραγκάννη στο ξεκίνημα με τον κ.Πεταλωτή να κονταίνει το αρχικό σχήμα του ισοφαρίζοντας σε 10-10 3' 27'' πριν τη λήξη του 1ου δεκαλέπτου το οποίο τελικά λήγει με σκορ 21-14 υπέρ των γηπεδούχων.  

Έφερε τη μπάλα απο κάτω...
Η δεύτερη περίοδος έκρυβε ένα ντέρμπι με την Α.Ε.Σ. να βελτιώνει τα σουτ της και να φέρνει τη μπάλα κάτω από το καλάθι κυρίως με τον Βελλίκη την ώρα που ο Καραγκάννης δίνει το δικό του ρεσιτάλ φτάνωντας τους 11 με το σκορ να είναι 23-21 7' 18'' πριν το ημίχρονο.
Το τρίποντο του Παπαδόπουλου που αθόρυβα φτάνει και αυτός τους 11 δίνει το προβάδισμα στην Α.Ε.Σ. μετά το 0-2 στα 4'37'' την ώρα που ο Παπασταματίου κάθεται αρκετή ώρα στο πάγκο έχοντας φτάσει τα 3 φάουλ.
Το καλάθι και φάουλ του Παπαδόπουλου ξαναρίχνει τον Χάρο στο τερέν την ώρα που η Α.Ε.Σ. προηγείται με 27-30 και το σερί με τα τρίποντα των Φαναρίων φαίνεται να έχει εγκαταλείψει τα Φανάρια σ' αυτή τη 2η περίοδο η οποία έληξε με την Α.Ε.Σ. να προηγείται με 30-32.

Περίοδος με ονοματεπώνυμο
Νευρικότητα και αστοχία ήταν τα χαρακτηριστικά της έναρξης της 3ης περιόδου με το σκορ 4' μετά την έναρξη της να είναι 2-6 με το σκορ να είναι στο 32-38 και τον κ. Πεταλά να παίρνει ταϊμ άουτ.
Ο Νίκος Χάρος, που έφτασε τους 23π. και για τα Φανάρια και ο Παπαδόπουλος με 22π. για την Α.Ε.Σ. είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της 3ης περιόδου με τον γηπεδούχο να παίρνει στις πλάτες του τα Φανάρια και να κάνει το 42-40 στα 3' 10'' πριν το τέλος της και τον Παπαδόπουλο να κρατά ζωντανή την Α.Ε.Σ. με το σκορ να φάνει στο 45-43.

Για γερά νεύρα
Κατηκαρίδης και Καραγκάνης ευστοχούν σε τρίποντα με το παιχνίδι να είναι στο 50-50 και τον Καραγκάνη να χρεώνεται με το 5ο φάουλ του την ώρα που ο Παπαδόπουλος παίρνει τεχνική ποινή με τον Κατηκαρίδη να ξαναοπλίζει λίγο αργότερα και να δίνει αέρα 5π. για την Α.Ε.Σ (50-55) στα 6' 07''.
Το σημαντικό τρίποντο του Ονάσογλου λύνει τον γόρδιο δεσμό των Φαναρίων τα οποία παίρνουν το προβάδισμα με 57-55 με τον κ. Πεταλωτή να καλεί σε ταϊμ άουτ στα 2'11.
Στο 1'51'' ο Μελάς κάνει το μπάσιμο και κερδίζει το φάουλ από τον Παπαδόπουλο ο οποίος χτυπά στη φάση και μένει για πάνω από 5' στον αγωνιστικό χώρο μέχρι να μπορέσει να πάει στον πάγκο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες από τον γιατρό ο οποίος είχε δηλωθεί και βρισκόταν στην εξέδρα.
Στα του παιχνιδιού ο Παπαδόπουλος με τρίποντο κάνει το 60-58, 00.13'' πριν τη λήξη.
Ο Χάρος από την γραμμή των βολών ευστοχεί στα 00.11'' και κάνει το σκορ 62-58 για να έχουμε αυτό το τελικό υπέρ των γηπεδούχων.

Συνθέσεις:

ΑΠΑΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ (Πεταλάς): Προμπονάς 2, Χουζούρης, Μανδηλαράς 2, Καραγκάνης 13, Δράκος 2, Βενιέρης, Ονάσογλου 8, Χάρος 28, Μουστάκης, Βουτυρόπουλος, Γιαμούρης, Μελάς 7
Α.Ε. Σαντορίνης (Πεταλωτής): Μιχαλέλης 2, Καραπτσιάς 8, Λουίζι 5, Κατηκαρίδης 8, Μπουραντάς, Μπαλογιάννης, Παγανιάς, Βελλίκης 5, Σέου, Παπαδόπουλος 26, Παπασταματίου 3

Agenda - Fast view

Κανένα γεγονός

Copyright © 2014. All Rights Reserved.


Designed and Developed by Web Trust