Σάββατο, 07 Μαρτίου 2015 14:15

Στον αέρα το νέο site της Α.Ε.Σ.

Η Α.Ε. Σαντορίνης παρουσίασε το νέο της site.

Η Α.Ε. Σαντορίνης έδωσε στη διάθεση του κοινού το νέο της site.

Η αλλαγή του ονόματος της ομάδας, από την έναρξη της νέας χρονιάς, συνοδεύεται και με τον νέο διαδικτυακό τόπο της ομάδας ο οποίος βρίσκεται στη διεύθυνση aesantorinis.gr όπου ο επισκέπτης μπορεί να βρει πληροφορίες για την ομάδα και την ιστορία της, το Δ.Σ., όλα τα τμήματα της μπασκετικής ομάδας - από τις ακαδημίες μέχρι και το ανδρικό τμήμα -  το πρόγραμμα προπονήσεων, video, φωτογραφίες κλπ.

Επίσης ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει το πρόγραμμα των επόμενων παιχνιδιών του συλλόγου και να μάθει το σκορ τους.

Ο διαδικτυακός τόπος της Α.Ε.Σ. δουλεύεται συνεχώς και όσο περνάνε οι μέρες θα προστίθενται όλο και καινούργια πράγματα τα οποία θα είναι διαθέσιμα στους αναγνώστες της σελίδας.

Επίσης μέσα στην εβδομάδα θα ξεκινήσει η νέα σελίδα της ομάδας στο facebook καθώς και στο tweeter την ώρα που η Α.Ε.Σ. έχει ήδη το δικό της κανάλι στο youtube στο οποίο θα αναρτώνται video σχετικά με τον σύλλογο, κάτι που γίνεται ήδη και στην ενότητα video του site της Α.Ε.Σ. όπου ο επισκέπτης θα έχει με τον καιρό τη δυνατότητα να δει παιχνίδια και highlights από τους αγώνες των τμημάτων της Α.Ε.Σ.

Το thirasport.gr καλοσωρίζει τον διαδικτυακό τόπο της Α.Ε.Σ. και εύχεται καλές ειδήσεις με πολλές επιτυχίες!

Agenda - Fast view

Κανένα γεγονός

Copyright © 2014. All Rights Reserved.


Designed and Developed by Web Trust