Τρίτη, 11 Μαρτίου 2014 14:04

Sorry guys!

Η φάση γυρίζει πίσω αρκετά δευτερόλεπτα για να υποδειχθεί ένα φάουλ που δεν υπήρξε ποτέ...

 

 

Το ρεπορτάζ του αγώνα του Πανθηραϊκού με τον Ajax Σύρου για την 1η αγωνιστική των φετινών μπαράζ γράφτηκε από τον γράφοντα του παρόντος άρθρου, βασιζόμενο στην ραδιοφωνική μετάδοση του παιχνιδιού μιας και δεν καταφέραμε την περασμένη εβδομάδα να καλύψουμε σε ζωντανή τηλεοπτική σύνδεση τα παιχνίδια των ομάδων μας.

 

Βλέποντας όμως στη συνέχεια το βίντεο του αγώνα παρατηρεί κανείς πως το φάουλ του Ajax Σύρου από το οποίο προήλθε και το 0-1 για τον Άιαντα δεν υπήρξε ποτέ και καταλογίστηκε αργοπορημένα και αφού είχε προηγηθεί υπόδειξη για οφσάϊντ.

 

Ο γράφων χρησιμοποίησε την λέξη δίκαιη ήττα που ΔΙΚΑΙΩΣ προκάλεσε κάποιες αντιδράσεις από ανθρώπους της ομάδας του Πανθηραϊκού με το βίντεο να τους δικαιώνει.

 

Δεν στέκομαι στην αντίδραση της ομάδας του Πανθηραϊκού μετά το γκολ και το πως διαχειρίστηκε ποδοσφαιρικά το ότι έμεινε πίσω στο σκορ, παρά μόνο στην

λάθος λέξη που χρησιμοποιήθηκε στο άρθρο.

 

Είναι η μόνη φορά στα 4 χρόνια λειτουργίας του εν λόγω site που σβήστηκε λέξη από ήδη αναρτημένο ρεπορτάζ γιατί θεωρώ πως η λέξη δίκαιη δεν αντικατοπτρίζει αυτό που βλέπει κάποιος στη διάρκεια του βίντεο.

 

Προς θεού να μην θεωρηθεί πως κατηγορούμε τον συνάδελφο που βρέθηκε στο γήπεδο της Παροικιάς για να περιγράψει το παιχνίδι (μάλιστα και στην περιγραφή λέει πως ο παίχτης του Ajax Σύρου αποφεύγει τον αντίπαλο του) ούτε βαλόμαστε ενάντια στην ομάδα του Ajax Σύρου.

 

Θεωρούμε όμως πως όπως τα έφερε η μοίρα και προήλθε αυτό το 0-1 δεν αρμόζει η λέξη δίκαιη ήττα στο ρεπορτάζ.

 

Sorry guys!

 

Θωμάς Πάνου,

thirasport.gr

 

 

 

Η επίμαχη φάση στο 6' 23'':

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Οι ''τεμπέληδες'' των Κυκλάδων That's the way I like it! »

Agenda - Fast view

Κανένα γεγονός

Copyright © 2014. All Rights Reserved.


Designed and Developed by Web Trust